Play
Pause

VARIG-KOLLEKSJONEN

FARGET AV NATURENS EGNE NYANSER

La deg forføre av naturens rike palett med Varig-kolleksjonen fra Alvdal Skurlag. Vi har latt oss inspirere av de fargene som finnes naturlig rundt oss og skapt en kolleksjon som speiler naturens skjønnhet og mangfold.

Play
Pause
VARIG-KOLLEKSJONEN

VARM BRUN

P1

FARGENE FRA FJELLET

Våre kledningsbord er tilgjengelige i tre unike farger: en varm brun nyanse, en dyp og mystisk svart tone og en lun gråfarge. Disse fargene er hentet fra landskapet rundt Tronfjell i Alvdal, der ulike fargetoner harmonerer med årstidene som skifter.

Play
Pause

MED VARIG BRINGER DU NATURENS EGEN FARGEPALETT HJEM

Play
Pause
VARIG-KOLLEKSJONEN

LUN GRÅ

P2

UNIKE TREKK

Vi har latt oss inspirere av landskapets unike trekk. Du vil finne varmen fra høstens skogbunn, dypet i den mørke nattehimmelen og fjellenes myke fargetoner.

Play
Pause

MOT VÆR OG VIND

Varig gir deg en enkel og rask løsning, da vår utvendige kledning leveres ferdiggrunnet og klar til bruk, uansett årstid. Vi har lagt stor vekt på å utvikle et produkt som gir god råtebeskyttelse og langvarig beskyttelse mot vær og vind.

Varig-kolleksjonen fra Alvdal Skurlag er ideell for utendørs bruk og kan benyttes til å skape en vakker og holdbar utvendig fasade til ditt hjem eller arbeidssted. Vår utvendige kledning gir deg en unik mulighet til å skape en stilfull og vedlikeholdsfri utvendig fasade som vil vare i mange år framover.

Play
Pause
VARIG-KOLLEKSJONEN

DYP SORT

P3

HØY KVALITET

Vår utvendige kledning er produsert av materialer av høy kvalitet og har blitt overflatebehandlet for å gi deg en holdbar og vakker utvendig fasade. Varig er råtebeskyttet med CU-impregnering på lik linje med Alvdal Royal. Varig-kolleksjonen kan betraktes som en grunning, men det tar lang tid før det er behov for etterbehandling. Varig kan etterbehandles med nær sagt alle typer produkter, som olje, beis eller maling, og gir deg full frihet til å tilpasse fargen og stilen etter dine ønsker og behov.

SNAKK MED OSS OM VARIG

SNAKK MED OSS OM VARIG

Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om Varig-kolleksjonen og hvordan vi kan hjelpe deg med å skape en vakker og vedlikeholdsfri utvendig fasade for ditt hjem. Vi gleder oss til å høre fra deg!