• >
  • Personvernerklæring

Personvernerklæring

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Hvem deler vi dine opplysninger med

Vi deler ingen data med noen leverandører.

Hvor lenge oppbevarer vi opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor sender vi opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Din kontaktperson

Daglig leder
Berit Nordseth Moen
Telefon: 992 20 405
berit@alvdalskurlag.no

Tilleggsinformasjon

Vi beskytter dine personopplysninger ved at det alltid skjer en intern bedriftsvurdering om hvem som skal ha tilgang til hvilke opplysninger ut fra den stilling og de arbeidsoppgaver våre ansatte har. Eksempelvis vil vårt kundesenter ha andre tilganger enn vårt lønningskontor.

Vi har personlige data liggende lagret hos oss for ansatte, tidligere ansatte, jobbsøkere, kontaktpersoner hos leverandører, bransjeforeninger, bedriftskunder, privatkunder, aksjonærer og styremedlemmer. Tilgangen våre ansatte har til disse opplysningene er kontrollert via hvilke arbeidsoppgaver de har.

De som ønsker å vite hvilke privatopplysninger vi har liggende hos oss, kan når som helst henvende seg skriftlig til oss for å få avklart hvilke opplysninger vi har liggende. Du kan be om at vi sletter all unødvendig informasjon i våre systemer. Vi kan ikke slette den typen informasjon vi har liggende om deg, der det er ett krav fra det offentlige om at disse opplysningene må være tilgjengelige. Eksempler på dette er hvis skattemyndighetene gjennomfører regnskapskontroller hos oss der det etterspørres hvilke transaksjoner som har gått mellom deg og oss.