Sande Trollhøtta

Dette er en tilpasset versjon av Sandes standardmodell Trollhøtta – en moderne hytte inspirert av gamle seterhus. Hytta har kledning og tretak i Alvdal Royal klar.
Sande Trollhøtta
  • >
  • Sande Trollhøtta – Alvdal Royal klar

Beliggenhet og materialvalg

Denne hytta ligger på Nerskogen i Rennebu kommune og er oppført av Sande Hus og Hytter AS. Den har stående kledning dobbelfals tett 148mm i Alvdal Royal klar og tretak i samme utførelse. Store vinduer slipper omgivelsene inn i hytta og gir formidabel utsikt.

Beliggenhet og materialvalg

Hvorfor Alvdal Skurlag

Sande sjekket litt rundt og fant noen alternativer når de begynte å vurdere Royalkledning, men at de fikk et veldig godt inntrykk av produktene til Alvdal Skurlag.

«Det vi fokuserer på når det gjelder Royalkledningen fra Alvdal, er at dette materialet har en helt annen motstandsdyktighet mot fukt og råte, samt at vedlikeholdet reduseres. I tillegg er det et veldig pent produkt som blir ferdig levert.»

De legger til at Alvdal Skurlag har vært en god samarbeidspartner til Sande i mange år, og at de syntes produktet som blir levert svarer til deres forventninger.

I tillegg til kledning, bruker Sande også kassebord, takbord og utvendige himlinger i Alvdal Royal. I tillegg til klar har de også levert en del i brun, fjellgrå og svart.

Hvorfor Alvdal Skurlag
Hvorfor Alvdal Skurlag

Om Sande Hus og Hytter AS

Sande Hus og Hytter AS er Norges eldste hytteprodusent med 64 år i markedet og har spesialisert seg på moderne hytter tuftet på tegninger av gamle seterhus og oppstuguhytter. Tilpasningsdyktighet på standardmodeller er fokus, men di designer også hytter etter kundens ønsker. Sande leverer solide råvarer fra kjente leverandører, og har sterkt fokus på bruk av lokal arbeidskraft fra områdene der hyttene oppføres.

Sande Hus og Hytter AS har hovedsete i Trøndelag, men leverer hytter over hele Norge, samt til utlandet.

Om Sande Hus og Hytter AS