Sande Oppstuguhytte

Denne hytta er en del av Arv-serien til Sande, som tar utgangspunkt i tradisjonelle oppstugu-hytter. Flott hytte med kledning og terrasse i Alvdal Royal brun.
Sande Oppstuguhytte
  • >
  • Sande Oppstuguhytte – Alvdal Royal brun

Beliggenhet og materialvalg

Denne hytta ligger i Berkåk-området. Det er ei tradisjonell oppstugu-hytte med torvtak og Alvdal Royal brun kledning stående dobbelfals tett. Hytta har også terrasse med både gulvbord og himling fra Alvdal Skurlag.

Sande bruker i tillegg til terrasse og kledning også tretak, kassebord, takbord og utvendige himlinger i royal fra Alvdal.

Beliggenhet og materialvalg

Hvorfor Alvdal Skurlag

Sande sier at de velger Royalkledning fra Alvdal fordi dette er materialer som har en helt annen motstandsdyktighet mot fukt og råte, samt at vedlikeholdet reduseres. I tillegg sier de også at det er et veldig pent produkt som blir ferdig levert.

Da vi begynte å vurdere Royalkledning så sjekket vi litt rundt og fant noen alternativer, men vi fikk kjapt et godt inntrykk av produktet til Alvdal. Alvdal har i tillegg vært en god samarbeidspartner til Sande i mange år.

Vi synes produktet er veldig pent og svarer til forventningene vi har til et slikt produkt.

Hvorfor Alvdal Skurlag
Hvorfor Alvdal Skurlag

Om Sande Hus og Hytter AS

Sande Hus og Hytter AS er Norges eldste hytteprodusent med 64 år i markedet og har spesialisert seg på moderne hytter tuftet på tegninger av gamle seterhus og oppstuguhytter. Tilpasningsdyktighet på standardmodeller er fokus, men vi designer også gjerne hytter etter kundens ønsker. Sande leverer solide råvarer fra kjente leverandører og har sterkt fokus på bruk av lokal arbeidskraft fra områdene der hyttene oppføres.

Sande Hus og Hytter AS har hovedsete i Trøndelag, men leverer hytter over hele Norge, samt til utlandet.

Om Sande Hus og Hytter AS