Kundetilpasset Sande hytte

Dette er en tilpasset versjon av Sandes standardmodell Trollhøtta – en moderne hytte med bruksareal på 77 m2. Hytta har kledning og tretak i Alvdal Royal fjellgrå.
Kundetilpasset Sande hytte
  • >
  • Kundetilpasset Sande hytte – Alvdal Royal fjellgrå

Materialvalg

Hytta er tegnet av Sande Hus og Hytter i samarbeid med Selberg arkitekter og Børge Dahle. Kledning er i Alvdal Royal fjellgrå, som er i standard utvalget til Sande Hus og Hytter.

Materialvalg
Materialvalg

Hvorfor Alvdal Skurlag

Alvdal Skurlag har vært en god samarbeidspartner til Sande i mange år, og at de synes produktet som blir levert svarer til deres forventninger.

«Det vi fokuserer på når det gjelder Royalkledningen fra Alvdal, er at dette materialet har en helt annen motstandsdyktighet mot fukt og råte, samt at vedlikeholdet reduseres. I tillegg er det et veldig pent produkt som blir ferdig levert.»

Hvorfor Alvdal Skurlag
Hvorfor Alvdal Skurlag

Om Sande Hus og Hytter AS

Sande Hus og Hytter AS er Norges eldste hytteprodusent med 64 år i markedet og har spesialisert seg på moderne hytter tuftet på tegninger av gamle seterhus og oppstuguhytter. Tilpasningsdyktighet på standardmodeller er fokus, men di designer også hytter etter kundens ønsker. Sande leverer solide råvarer fra kjente leverandører, og har sterkt fokus på bruk av lokal arbeidskraft fra områdene der hyttene oppføres.

Sande Hus og Hytter AS har hovedsete i Trøndelag, men leverer hytter over hele Norge, samt til utlandet.

Om Sande Hus og Hytter AS