Prosjekt Sandvika Strand

Sandvika Strand er et stort tomteutviklingsområde i Ottestad, Stange kommune med BoligPartner som utbygger. Området består blant annet av 9 moderne townhouses, 10 "enebolig i kjede" og mange frittstående eneboliger. I tillegg består området av flere leilighetsbygg. Alle boligene er tegnet og utviklet for å passe med topografien i området. Flere av husene er bygget i svakt skrånende terreng, med balkong og takterrasse for å gi uterom og utsikt mot Mjøsa.
Prosjekt Sandvika Strand
  • >
  • Eneboliger i kjede - Alvdal Royal brun

Royal fjellgrå

På de ti "enebolig i kjede" er fasaden kledd med Alvdal Royal grå i kombinasjom med hvitmalt og sortnalt trekledning.

Royal fjellgrå
Royal fjellgrå

Royal brun

På fasadene til ni av prosjektboligene er det benyttet Alvdal Royal brun i kombinasjon med hvitmalt og sortmalt trekledning.

Royal brun

Valg av kledning

Bakgrunnen for å velge Alvdal Royal i prosjekteringen skyldtes både estetisk og vedlikeholdsmessig forhold. Alle boligene på området har en moderne arkitektur over to etasjer i et skjermet, men likevel sentrumsnært område. Den grå og brune royalimpregnerte kledningen harmonerer godt med området, og passer godt til husenes moderne byggestil. At kledningen har lite vedlikeholdsbehov, ble ansett som svært positivt mot målgruppen som primært er familier.

Boligpartner, Hamar

Valg av kledning

Om Boligpartner

Boligpartner er en av landets største hus- og hytteleverandør. De leverer arktitekttegnede hus, hytter, leiligheter og flermannsboliger innenfor ferdighuskonseptet og har snart 30 års fartstid som norsk boligbygger. Selskapet har hovedkontor på Hamar, og har siden etableringen i 1993 realisert over 15.000 hus- og hyttedrømmer over hele Norge. Boligpartner

Om Boligpartner