Husmodellen Mira, omtegnet

Utgangspunktet for eneboligen er husmodellen Mira fra BoligPartner, med kundetilpassede løsninger. Den frittstående eneboligen er en del av tomteutviklinsområdet i Sandvika Strand, som består av flere eneboliger, townhouses og prosjektboliger.
Husmodellen Mira, omtegnet
  • >
  • Eneboligen Mira - Alvdal Royal oker

Beliggenhet og materialvalg

Eneboligen ligger i Fjordvegen i Stange kommune, med umiddelbar nærhet til Mjøsa. Fasaden er kledd med Alvdal Royal okergul, i kombinasjon med hvimalt trekledning. Den royalimpregnerte kledningen er montert både stående og liggende for å skape et variert uttrykk.

Beliggenhet og materialvalg

Valg av kledning

Kundens argument for å velge royalimpregnert kledning fra Alvdal er det lave vedlikholdsbehovet, særlig ettersom boligen er stor og høy. Kledningen vil få et patinafarget uttrykk av vær og vind uten etterbehandling. Dette er noe som tiltaler eieren, slik at boligen får et varig resultat med særegen karakter.

Valg av kledning
Valg av kledning

Om Boligpartner

Boligpartner er en av landets største hus- og hytteleverandør. De leverer arkitekttegnede hus, hytter, leligheter og flermannsboliger innenfor ferdighuskonseptet og har snart 30 års fartstid som norsk boligbygger. Selskapet har hovedkontor på Hamar, og har siden etableringen i 1993 realisert over 15.000 hus- og hyttedrømmer over hele Norge. Boligpartner

Om Boligpartner

Veranda montert med glassrekkverk for å beholde den flotte utsikten.