Arkitekttegnet hytte

Denne stilige hytta er designet ut fra kundens egne skisser med samarbeid fra arkitekt. Alvdal Royal kledning i brun og terrasse i fjellgrå.
Arkitekttegnet hytte
  • >
  • Arkitekttegnet hytte – Alvdal Royal brun

Beliggenhet og materialvalg

Hytta står på Nerskogen i Rennebu og er oppført av Sande Hus og Hytter. Her er det brukt dobbelfals tett kledning 148mm i Alvdal Royal brun, takbord i samme utførelse, og duo terrassebord i Alvdal Royal fjellgrå.

I dette tilfellet hadde kunden klare ideer om hvordan hytta skulle se ut for å tilpasses eksisterende bygninger som et lite tun. I samarbeid med arkitekt ble tegninger utarbeidet.

Ellers har vi fokus på dette med dører i signalfarger, som lager en spennende kontrast til resten av den utvendige kledningen. Denne døra er der Bindalsdøra som har levert.
– Sande hus og hytter AS

Beliggenhet og materialvalg

Hvorfor Alvdal Skurlag

Sande sier at skurlagets produkter står til forventningene, og at de er fornøyd med motstandsdyktigheten mot fukt og råte, samt det reduserte vedlikeholdet.

Da vi begynte å vurdere Royalkledning så sjekket vi litt rundt og fant noen alternativer, men vi fikk kjapt et godt inntrykk av produktet til Alvdal. Alvdal har i tillegg vært en god samarbeidspartner til Sande i mange år. I tillegg er det et veldig pent produkt som blir ferdig levert.

–Sande Hus og Hytter AS

Når Sande bygger med Alvdal Royal, benyttes i hovedsak en hovedfarge, og de kombinerer gjerne med andre materialer. De sier de vil prøve med flere Royal-farger på senere modeller.

Hvorfor Alvdal Skurlag
Hvorfor Alvdal Skurlag

Om Sande Hus og Hytter AS

Sande Hus og Hytter AS er Norges eldste hytteprodusent med 64 år i markedet og har spesialisert seg på moderne hytter tuftet på tegninger av gamle seterhus og oppstuguhytter. Tilpasningsdyktighet på standardmodeller er fokus, men vi designer også gjerne hytter etter kundens ønsker. Sande leverer solide råvarer fra kjente leverandører og har sterkt fokus på bruk av lokal arbeidskraft fra områdene der hyttene oppføres.

Sande Hus og Hytter AS har hovedsete i Trøndelag, men leverer hytter over hele Norge, samt til utlandet.

Om Sande Hus og Hytter AS

Du er kanskje også interessert i

Kundetilpasset Sande hytte – Alvdal Royal fjellgrå
Alvdal Royal
Kundetilpasset Sande hytte – Alvdal Royal fjellgrå
Les artikkel