Restaurering

Litt om materialvalg, tilbehør og skreddersydde løsninger til restaurering av gamle bygninger.

Malmfuru i de fleste dimensjoner

Stokker av malmfuru blir i samarbeid med Glommen Skog hentet direkte fra skogen, og deretter videreforedlet til tradisjonelt virke.


Vi kan bearbeide malmfurua på mange tradisjonelle måter. Eksempelvis kan vi høvle og håndbarke, samt lage bandsagskur eller øksede overflater. Vi har laftetømmer, firkant, malmfuru og ukantet bord i de fleste dimensjoner på lager.

Malmfuru i de fleste dimensjoner

Produkter til tradisjonshåndverk

Vi ilbyr også «gammeldagse» tradisjos-produkter som bjørkenever, tretjære, klipt spiker, husmose, einerkroker og mye mer, slik at du nærmest kan peile deg inn på det århundret du føler deg mest hjemme i. Det finnes nesten ikke grenser for hva du kan oppnå.

Produkter til tradisjonshåndverk

Unik material-kunnskap

Over tid har vi bygd opp helt unik material-kunnskap om alle typer restaurering. Vi sørger for personlig oppfølging i prosjektet ditt, og uansett hva utgangspunktet er, vil vår erfaring, kunnskap og fleksible produksjonslinjer gjøre oss til en nyttig og naturlig samarbeidspartner. Vi kan levere det aller meste fra lager, og gir du oss utfordringer utenom det vanlige, så er det ingen ting som gleder oss mer.

Unik material-kunnskap

Dette lager vi også på vår avdeling i Vingelen