10. mai 2019

Økt støtte til driftsbygninger i tre

Staten og jordbruket ble under årets jordbruksoppgjør enige om at de vil øke tilskuddet til driftsbygninger i tre i landbruket. En gledelig nyhet for oss i Alvdal Skurlag, og en positiv utvikling både for miljøet og Norges treindustri.

Les mer
Royal vekst
8. mai 2018

Royal vekst

Royal Alvdal Hall har fungert veldig bra. Investeringen har så langt svart til forventningene, sier fabrikksjef Torbjørn Brevig etter at det første driftsåret i den nye giganthallen for royalbehandling er unnagjort.

Les mer
7. mai 2018

Royal sikrer nytt rekordår

2017 ble et nytt rekordår for Alvdal Skurlag, med en omsetningsøkning på 11% fra 2016. – Royal står for en stor del av denne økningen. Royalsalget alene økte med 30% i fjor, og det er vi veldig godt fornøyd med, sier daglig leder Roar Voll.

Les mer
Terrasse tar av
7. mai 2018

Terrasse tar av

Interessen for royalbehandlet terrasse er større enn noensinne, og øker hele tida.

Les mer
7. mai 2018

Styrer gutta i Vingelen

Berit Nordseth Moen hadde stålkontroll hos Norax, men ønsket seg tilbake til levende materialer og trevirke. Siden desember har hun hatt kontrollen på gutta ved Alvdal Skurlags avdeling i Vingelen.

Les mer
Nye muligheter med ny barkemaskin
7. mai 2018

Nye muligheter med ny barkemaskin

Alvdal Skurlag har investert stort i ny barkemaskin ved avdelingen i Vingelen. Det byr på mange nye muligheter.

Les mer
6. mai 2018

Royal barneskole

Sjulhustunet - den nye barneskolen med tilhørende kultursal og flerbrukshall i Alvdal – blir dekket med kortreist kledning; Alvdal Royal i to fargenyanser.

Les mer
Logistikken blir digital
5. mai 2018

Logistikken blir digital

Alvdal Skurlag innfører et helt nytt digitalt logistikksystem og Lars Erik Nordahl sitter sentralt med innkjøring og testing av det nye systemet.

Les mer
4. mai 2018

14 ansatte på teamlederkurs

14 nåværende og potensielle fremtidige teamledere ved Alvdal Skurlag har siden august i fjor vært gjennom omfattende opplæring og kursing.

Les mer
Byggern´s nye butikksjef
3. mai 2018

Byggern´s nye butikksjef

Siden desember har Ola Ness vært Bygger´ns nye butikksjef. Han koser seg med det, men konstaterer at han fortsatt har mye å lære.

Les mer

Ønsker du å motta informasjon på e-post?

Meld deg på vår distribusjonsliste, så sender vi deg nyheter, tips og gode inspirasjonskilder på alt som har med bygg og tre

MELD DEG PÅ VÅR LISTE